Nejnovější recenze ze sekce Masážní křesla
Na základě recenzí jsem si vybral toto masážní křeslo.
Zatím splňuje mé očekávání. Na širší recenzi je to velmi krátká doba. Jak říkám zatím OK!
Byl vybrán jako dárek k narozeninám. Dodaný byl bez českého návodu. Byl poškozený (odřený podstavec i koženka) ne zcela funkční. Díly neseděly.
nepohodlné
KŘESLO JSEM SI VYBRAL S OHLEDEM NA CENU KTERÁ BYLA V JINÝCH OBCHODECH VYŠŠÍ A NEBYLA U NICH MOŽNOST PLATBY NA DOBÍRKU.K SAMOTNÉMU KŘESLU VÝHRADY NEMÁM POUZE BYCH UVÍTAL KDYBY BYLO POLOHOVÁNÍ KŘESLA OVLÁDÁNO ELEKTRONICKY NIKOLIV VÁHOU OSOBY.
- Špatná výstupní kontrola.
Špatná výstupní kontrola.
zboží špinavé, méně funkcí, než inzerují, žádný návod, údržba, servis. BEZ FAKTURY !!!
- super, o kreslo se doma hadame,kdo v nem bude sedet
- bezva masazni funkce
- moc krasne vypada
inSPORTline Alessio
Registrovaný uživatel
Přidáno: 4. května 2017
(naposledy upraveno 4. května 2017)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- prijemne sezeni
- super masaz ruk a litek
- na stehna chybi masazni hlavice
kreslo je moc fajn prijemne se sedi, masaz jako takova super ale chybi masazni hlavice na stehna a to je mnus co vytknu
- Pohodlné křeslo pro relaxační posezení u televize, lehce promasíruje tělo.
Nečekejte masáž jako u maséra na lehátku, ale jako relaxační uvolnění po těžkém dnu super.
- příjemné posezení
- při bolestech zad oceňuji polohu ve stavu beztíže
- vypadá dobře
- provedení se zdá kvalitní, ukáže čas
- změna polohy by mohla být jednodušší, neustálá aretace kolečkem není zrovna nejlepší řešení, pákový mechanismus by byl pohodlnější
křeslo jsme pořizovali jako pomocníka při bolestech zad
zatím spokojenost
- Oba s přítelem trpíme bolestmi zad a pohybového aparátu. Masáž dokonale uvolní svalové napětí celého těla.
- Odstraňuje bolesti zad.
- Pomáhá i při zcela zablokovaném obratli - například.
- Dokonalá relaxace.
- Původně jsem měla vybraný o polovinu levnější model, při objednávce na prodejně jsem na základě předvedení tohoto změnila názor. Oproti původně vybranému modelu disponuje tento ještě masáží chodidel a oblasti kontníků a achilovek.
- Drahé, ale žijeme jen jednou :-).
Pokud si ho můžete finančně dovolit, jednoznačně doporučuji. Původně vybraný model Aliseo (za polovinu) byl ovšem také velmi dobrý a za cenu kolem 30ti tisíc se už rozhodně vyplatí.
Je velmi dobré a doporučuji.
- splňuje požadavky,výborná masáž.Za tu cenu perfektní.
- Chybí podrobnější návod k programování.
Za tu cenu asi nejlepší nabídka na trhu.
- možnost příjemné masáže kdykoliv
- přes slušnou cenu obchodu toto zboží není stále cenově dostupné všem
pro mě jako pracujícího je toto křeslo možnost večerní zasloužené relaxace bez objednávání a čekání na vhodný termín masáže
Zobrazuji 181 - 194 ze 194 recenzí « Předchozí 1...6 7 8 9 [ 10 ]