Nejnovější recenze ze sekce Masážní křesla
- Opravdu komplexní masáž.
- Velmi tichý chod.
- Návod slibuje 29 různých programů, ani po týdnu však nevíme, jak se dostat dál než k prvním osmi. Hledáme poradce.
- Některé ikony na displeji miniaturní (nečitelné), navíc nesvítí.
- Intenzivní zápach umělé kůže, nevíme, jak dlouho potrvá. Zatím kvůli tomu nevhodné do ložnice, spát se jakž takž dá jen při otevřeném oknu (což je náš případ).
Zajímavý a užitečný český výrobek (závod dle čs. dokumentace ovšem vyrobený v Číně). Otázka je, jak dlouho bude sloužit, věcí, které se mohou porouchat je "neurékom". Musíme věřit. Pozáruční servis nebude levný.
- Polohování pohybem těla
- Pohodlné sezení
- Variabilita masáže
- Zatím žádné
Křeslo je pohodlné , lehké , a i látka je slušná . Jediné co mi nevyhovuje je že se v křesle nedá sedět rovně . Je stále trochu sklopené.
Idea DELUXE
Přidáno: 18. května 2020
(naposledy upraveno 25. června 2020)
Zakoupeno v Nábytek-valmo
- celkem příjemné masáže
- po měsíci sedák prosezený, masážní strojek tlačí do "hýždí".
- Příjemný materiál
dobry,ale nebyl u toho žádný návod na sestavení
- Velmi pohodlné křeslo, dobré zpracování
výborné posezení, skvělý dizain,
Zatím mám křeslo týden, jsem nadšená. Pěkně se mi v něm relaxuje. Trochu je hlučnější, ale nemám porovnání s jiným podobným výrobkem, třeba je to normální. Každopádně jsem si po týdnu zakoupila druhé i pro partnera.
masáž super. Manipulace by mohla být lepší. Kolečka jsou dost vysoko, tudíž manipulace je horší, protože člověk sám křeslo na kolečka nenaklopí.
- Podnožník
- Tlačí v opěradle zad
Funkce,velice příjemná kůže a manžel je moc spokojený. Určitě tento produkt doporučuji.
- Pohodlné
vše funguje jak ma za mne velka spokojenost
- Super masáž, spokojenost, luxusní vzhled.
- Bohužel mi byl dodán s prasklým plastovým krytem zezadu křesla, obalová krabice byla nepoškozená.
Křeslo splnilo mé očekávání. Přiznám se že jsem čekal v podstatě za cenu křesla bez masáží že to bude "prdítko" a je to tam na prodejnost ale není tomu tak. Tak snad to vydrží vrčet dlouho. Jediný rozdíl oproti nabídce je ten že není tak zrzavé jako na všech fotkách na internetu ale tmavě hnědé. Za mě to je ovšem jen dobře. Montáž zvládne i průměrný kutil.
- Uzasny design
- Kvalitni zpracovani
- Konkurence si za podobny typ kresla uctuje mnohem vice
- Prekvapi variabilita masazi
- Reproduktory hraji dobre, snadne propojeni pres BT
Prijdou 2 perfektne zabalene baliky. Jeden OBRbalik!!! je samotne kreslo skoro 90kg a ten druhy je nastavec na nohy. Po rozbaleni je manipulace velice snadna diky pojezdovym koleckum. Dohromady smontujete sami behem 5min. U nozniho nastavce spojit konektor, hadicku a dat dve zavlacky. Vzadu pripojit k siti a propojit velmi prehledny rucni ovladac... tot vse.
Na nektere dloubance je potreba si trochu zvyknout.
Nakupu vubec nelituji a kreslo bych klidne zakoupil znovu.
- Výrobní kvalita není až tak vysoká, absence českého manuálu pro méně erudované může být při montáži problém, poněvadž výrobek je rozložen na jednotlivé komponenty .
s produktem jsme spokojeni
- Vypadá velmi dobře, kvalitně. Použit jako dárek, velmi se líbil, splnil očekávání.
Zobrazuji 121 - 140 ze 194 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...10 Další »